Bedrog op Net 5

BedrogNET 5 en Rick Engelkes Producties (REP Theater) brengen het toneelstuk Bedrog, dat zondag 17 januari in stadsschouwburg Leiden in première gaat. De hoofdrollen in Bedrog zijn weggelegd voor Rick Engelkes, Bastiaan Ragas en Saskia Temmink.

Het draait in Bedrog om twee vrienden en één vrouw. De vrouw is getrouwd met een van de vrienden en heeft een verhouding met de ander. Als de echtgenoot achter het overspel komt, zwijgt hij. Hij blijft vriend van zijn vriend en de man van zijn vrouw. Jaren later komt de vriend hierachter. Hij voelt zich bedrogen door het zwijgen van zijn vriend en de vrouw op haar beurt ook. Het netwerk van relaties levert een geestelijke ravage van jewelste op. 

NET 5 stelt kaarten voor het toneelstuk aan haar kijkers ter beschikking. Bedrog is tot en met 17 maart in de Nederlandse theaters te zien.

Lees ook:Bastiaan Ragas: de bedrieger bedrogen
Lees ook:Pia Douwes en Rick Engelkes in Kramer vs Kramer
Lees ook:Musicalster in Pinter
Lees ook:Toneelschrijver Pinter overleden
Lees ook:Theaterversie van Spuiten en Slikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>