Het experiment van Breakin’Walls

Vandaag begint het achtste, door Frascati georganiseerde, Breakin’Walls festival.  Van 18 t/m 21 november kan iedereen terecht op dit multidisciplinair festival waar theater, dans, muziek, literatuur, debat, beeldende kunst en late night programmering aan de orde komen. Op het programma van Breakin’Walls Winter staan o.a. voorstellingen van PIPS:lab, Lloyd Marengo en Alida Dors, Het Syndicaat en mimetheatergroep Bambie. Van die laatste gaat Bambie 14 in première tijdens het festival, evenals de Frascati productie Writin’Walls.

De bekroonde voorstelling Disco Pigs van Leen Braspenning (BNG Nieuwe Theatermakersprijs 2009) is voor de allerlaatste keer te zien tijdens Breakin’Walls. Het festival wordt afgesloten met de BW Afterparty met o.a. Flinke Namen en Kunstbende-winnaars The Jetts. Het programma van Breakin’Walls werd ook dit jaar weer mede geselecteerd door een enthousiaste redactie van kritische jongeren in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar.

Lees ook:Programma Breakin’Walls Spring bekend
Lees ook:Bambierambam strijkt neer
Lees ook:Winnaar nieuwe Theatermakers Prijs
Lees ook:Be Bambie!
Lees ook:Bambie-rambam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>