Nelly Frijda ziek

Nelly Frijda heeft zich helaas wegens ziekte tijdelijk moeten terugtrekken uit de voorstelling Oranje Boven met o.a. Jon van Eerd in de hoofdrol. Liz Snoijink neemt voorlopig haar rol over. Op vrijdag 13 november staat de try-out van deze hilarische voorstelling gepland in het Kennemer Theater.

Oranje Boven speelt zich af in de personeelsvertrekken van het koninklijk paleis. Butler Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) zwaait daar de scepter over domme kamermeisjes en sukkelige lakeien. De chique hofdame (Liz Snoijink) kan Harry’s bloed wel drinken en maakt hem het leven zuur. De verwarring neemt toe en de misverstanden stapelen zich in hoog tempo op. Totdat Harrie zich moet verantwoorden bij de koningin! Jon van Eerd tekent niet alleen voor de hoofdrol, hij was ook de geestelijk vader van Oranje Boven.

Lees ook:Oranje Boven dingt mee naar Toneelprijs
Lees ook:Jon van Eerd schittert
Lees ook:Liz Snoijink in musical ‘La Cage Aux Folles’
Lees ook:Publiek gezocht bij interview Jon van Eerd
Lees ook:Jon van Eerd schrijft comedy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>