Adelheid Roosen juryvoorzitter Theater Festival

Theatermaker, actrice, docente en schrijfster Adelheid Roosen (1958) volgt journalist Clairy Polak op als voorzitter van de jury van TF, het Nederlands Theater Festival. De jury selecteert jaarlijks de beste tien voorstellingen van het theaterseizoen. De vakjury 2009 – 2010 van TF, het Nederlands Theater Festival bestaat verder uit Steven Peters (dramaturg, ook jury 2008 – 2009), Jan van der Putten (directeur Verkadefabriek, Den Bosch), Jacob Bron (artistiek directeur Stadsschouwburg Velsen), Oscar Wibaut (directeur Koninklijke Schouwburg Den Haag), Clara van den Broek (auteur, recensent, actrice o.a. SKaGeN), Els Steegmans (directeur Schrijverspodium). De jury maakt medio mei 2010 de selectie bekend

Lees ook:Nationale Toneel en Koninklijke Schouwburg onderzoeken fusie
Lees ook:Festival [email protected]
Lees ook:Genomineerden Nederlands Theaterfestival
Lees ook:Nederlands Theater Festival goed bezocht
Lees ook:Annet Lekkerkerker nieuwe directeur Holland Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>