Tirza op Twitter

Tirza is een begrip. In de literaire wereld, op het witte doek, en straks ook op het toneel. De bestseller van Arnon Grunberg kan zich verheugen op een grote belangstelling. De fanatieke Twitterazi kunnen nu op de hoogte blijven van Tirza’s¬†whereabouts via haar Tweets. Ze heeft ook een website. Check it out @tirzaoptoneel of www.tirzaoptoneel.nl

Lees ook:Grunbergs Tirza op toneel
Lees ook:Ik wil beroemd worden, maar hoe…
Lees ook:Hoeks en Hulst samen in Dracula-voorstelling
Lees ook:Toneel.blog op twitter
Lees ook:Zonnige Tirza vindt pas laat de duistere Grunberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>