Open dag bij Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel begint het nieuwe theaterseizoen met een open dag op 6 september. Vanaf 13.00 uur kan iedereen backstage rondleidingen volgen én worden er gratis voorstellingen gespeeld van Analemma en  Halverwege Omgedraaid. Het Zuidelijk Toneel vind je aan de Fuutlaan 12 in Eindhoven. 

Voor Analemma ontwikkelde regisseur Matthijs Rümke, met een groep acteurs uit Nederland en Vlaanderen, het concept ‘verborgen straattheater’. Een voorstelling die zich afspeelt op een plein, onopvallend, tussen de mensen die zich daar bevinden en voortbewegen.

Meer informatie: www.hetzuidelijktoneel.nl

Lees ook:Amateurspelers gezocht voor voorstellingen Zuidelijk Toneel
Lees ook:toneelschrijfster Betty Shamieh bezoekt Zuidelijk Toneel
Lees ook:Mahagonny Songspiel genomineerd
Lees ook:Prijs voor jarige Toneelacademie Maastricht
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>