Theo Nijland wint de Mus

Dat smaken verschillen moge blijken uit de recensie die wij onlangs plaatsten over de minimusical ‘Mijn leven als Theo Nijland’ van Theo Nijland en Juneoer Mers. Onze redacteur was absoluut niet te spreken over deze productie, die in verkorte vorm op de Parade te zien was. Dat niet iedereen die mening deelt, zien we duidelijk aan de prijs die Nijland kort daarop won voor de beste voorstelling van het festival. Uit handen van minister Plasterk mocht Nijland zijn prijs in ontvangst nemen en natuurlijk feliciteren wij van Toneel.blog hem daar ook van harte mee!

Lees ook:Pierre Audi wint Johannes Vermeer Prijs
Lees ook:Theo’s leven is niet zo leuk
Lees ook:Kees Hulst en Maria Kraakman zijn de grote winnaars
Lees ook:Ruud van Meijel directeur Oostpool
Lees ook:Minister Plasterk zwaait naar artiesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>