Over het IJ Festival zoekt vrijwilligers!

Naast zelf Op de planken staan, is het natuurlijk ook leuk om naar anderen te kijken op het toneel. Lijkt het je wat om deze zomer gratis de voorstellingen op theaterfestival Over het IJ te bezoeken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Er zijn verschillende mogelijkheden: het begeleiden van publiek, kassamedewerker, locatiehoofd, opbouw en nog veel meer. We vragen een beschikbaarheid van vier dagdelen in de periode van 2 t/m 12 juli.

Als vrijwilliger kun je gratis naar alle voorstellingen, krijg je een uniek festival t-shirt en consumptiebonnen. Daarnaast leer je veel nieuwe mensen kennen en ga je een hele gezellige zomer tegemoet!

Woon je niet in Amsterdam maar wil je toch werken als vrijwilliger? In de buurt van het festivalterrein bevindt zich een camping waar meerdere vrijwilligers op eigen gelegenheid kunnen verblijven. Mocht je hier interesse in hebben, vermeld het dan in je mail.

Wil je deel uit maken van het team? Mail dan naar [email protected] of bel 020-337 9831 en vraag naar Leslie of Klaartje

Lees ook:Gemeente Deurne geeft voorstelling cadeau
Lees ook:vrijwilligers voor € 10 euro naar buitenspektakel
Lees ook:Johan Reyniers nieuwe dramaturg bij TA
Lees ook:Amsterdam Fringe Festival kreeg meer dan 200 inschrijvingen binnen
Lees ook:Jubilerend Festival aan de Werf sluit af

1 Reacties // Reageer

One thought on “Over het IJ Festival zoekt vrijwilligers!

  1. Rik

    Over het IJ Festival 2010 zoekt ook nog vrijwilligers!
    stuur een mail naar [email protected] of bel naar 020-4922229 en vraag naar Frank of Tomer!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>