Actrice Catherine Ten Bruggencate genomineerd

Actrice Catherine ten Bruggencate is genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Ten Bruggencate staat momenteel, in de rol van Mademoiselle Bonnema, naast Daniel Boissevain, Loes Haverkort en Frits Lambrechts in de Nederlandse theaters.

Ten Bruggencate speelde grote klassieke en komische rollen bij o.a. Toneelgroep Amsterdam, Toneelgroep De Appel, het RO Theater en het Nationale Toneel.¬†In totaal werd zij driemaal genomineerd voor de hoogste toneelonderscheiding in Nederland: de Theo d’Or.

Fotografie: Joey Buddenberg

Lees ook:Catherine ten Bruggencate speelt Koningin Wilhelmina
Lees ook:Wijksafari en Corps winnende theateraffiches
Lees ook:De Appel wint Den Haag Marketing Promotieprijs
Lees ook:Mini & Maxi naar Nationale Ballet
Lees ook:Genomineerden TheaterAffichePrijs bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>