Theaterprogramma Lowlands bekend

Lowlands mag dan al lang en breed uitverkocht zijn, het bekendmaken van de ‘namen’ vindt nog steeds gretig aftrek bij iedere Lowland-o-fiel. Wij wachten vooral op de berichten over de theatervoorstellingen en we kunnen dit jaar ons hart ophalen. Vandaag werden maar liefst zestien theaterproducties en – gezelschappen gepresenteert. Helmert Woudenberg, Dudapaiva, Wunderbaum en Club Guy & Roni zijn slechts enkele vertegenwoordigers van de line up.

Meer informatie? www.lowlands.nl

Lees ook:Wunderbaumspecial bij Delfts Rood
Lees ook:Het Nationale Toneel debuteert op Lowlands
Lees ook:Wunderbaum in Los Angeles
Lees ook:Genomineerden Nederlands Theaterfestival
Lees ook:Speel mee in The New Forest met Wunderbaum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>