Anniek Pheifer genomineerd

De Vereniging voor Schouwburg en Concerzaal Directeuren (VSCD) reikt jaarlijks de zogenaamde Gouden Krekels uit. De meest indrukwekkende productie en meest indrukwekkende podiumprestatie worden beloond met deze jeugdtheater- en concertprijzen. De laatste nominaties voor de Gouden Krekels 2009 zijn vandaag bekend gemaakt. De voorstellingen Candyland en De Legende van Woesterdam zijn genomineerd voor de Gouden Krekel ‘meest indrukwekkende productie’. Acteur Floris Verkerk (Anne en Zef), vormgeefster Marianne Burgers (Liggen op je Rug) en actrice Anniek Pheifer (Carmen) maken kans op de Gouden Krekel ‘meest indrukwekkende podiumprestatie’. De Gouden Krekels worden uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater op zondag 13 september a.s. in de Stadsschouwburg Amsterdam.

Lees ook:Een Odyssee winnaar Zilveren Krekel
Lees ook:Gouden Krekel voor Nastaran Razawi Khorasani
Lees ook:Eerste Zilveren Krekels bekend
Lees ook:Anniek Pheifer wint toneelprijs
Lees ook:Filliaal wint Zilveren Krekel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anniek Pheifer genomineerd

 1. gerda

  Lieve Floris,

  Wat SUPER !!!
  Maar je was ook geweldig.
  Kus Gerda

    /   Reply  / 
 2. mama

  Lieve Marianne,
  We zijn geweldig trots op je. Veel succes, mama

    /   Reply  / 
 3. Emanuel & Lisette

  Hoi Floris,
  We horen net van Carla dat je de gouden krekel hebt gewonnen! Gefeliciteerd. Super zeg.
  Groetjes,
  Emanuel & Lisette

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>