‘Deuren open’ groot succes

De DEUREN OPEN-dag op zaterdag 9 mei in de Amsterdamse Stadsschouwburg was een groot succes. Ruim 3.500 mensen trokken naar het Leidseplein om het daverende feest rond de vernieuwde Stadsschouwburg mee te maken. Het succes tekende zich al op vrijdag 8 mei af: nog voor de kassa’s om 15.00 uur open gingen stond er een meterslange rij. Een kassamedewerker: “In de 20 jaar dat ik in de Stadsschouwburg werk heb ik zoiets nog niet meegemaakt.”

Op de DEUREN OPEN-dag zelf stroomden de eerste geïnteresseerden om 10 uur binnen. En deze stroom hield de hele dag en avond aan. Alle 80 grote en kleine voorstellingen waren uitverkocht. Ook alle rondleidingen door acteurs van Toneelgroep Amsterdam en personeel van de Stadsschouwburg waren volgeboekt. Veel belangstelling trok ook Zina’s Beauty Salon in Stanislavski, waar het publiek van met name vrouwen de handen kon laten masseren onder genot van een mooi verhaal.

DEUREN OPEN trok publiek van jong tot oud: overdag veel families met kinderen, jonge volwassenen en senioren, ‘s avonds stonden Stanislavski en Café Cox vol met swingende twintigers en dertigers op de opzwepende muziek van Dj Wiebe. Massaal liet het publiek zijn adresgegevens achter. Directeur Melle Daamen: ‘Dit duidt er op dat men nieuwsgierig is naar wat er allemaal staat te gebeuren in de nieuwe Stadsschouwburg.’

Lees ook:Ze zijn er klaar mee!
Lees ook:Nieuwe Open B.A.C. in Amsterdam
Lees ook:‘Yes we’re open. Are you?’
Lees ook:Meer bezoekers voor Stadsschouwburg Amsterdam
Lees ook:Rondleiding door Stadsschouwburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>