NNT zoekt jonge talenten

Het Noord Nederlands Toneel biedt, onder de naam Dichterbij 2009,  jonge talenten uit Groningen, Friesland en Drenthe de unieke kans een week lang aan de slag te gaan in Theater de Machinefabriek. Zij kunnen daar acteren/dansen, de techniek doen of het hele project vastleggen op video. Samen met 60 leeftijdsgenoten en onder begeleiding van professionals wordt een complete theatervoorstelling gemaakt. 

Dichterbij 2009 vindt plaats in de herfstvakantie, van zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober. Er wordt iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur gewerkt. De voorstellingen worden op zaterdag 24 en zondag 25 oktober, om 15.00 en 20.00 uur in Theater de Machinefabriek te Groningen, gespeeld.

De deelnemers moeten tussen de 14 en 18 jaar oud zijn en worden tien dagen lang begeleid door professionals. Daarnaast bezoeken zij een aantal voorstellingen. Omdat de belangstelling ieder jaar waanzinnig groot is, wordt er geloot. Meer informatie over het programma en de eisen vind je op deze site.

Lees ook:NNT zoekt jonge spelers voor locatievoorstelling
Lees ook:Jubilerend Festival aan de Werf sluit af
Lees ook:NNT zoekt figuranten voor Alice in Wonderland
Lees ook:Lange wachtrijen voor Dickens Festijn in Deventer
Lees ook:Zevende editie Nederlands Theater Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>