Don Quichot zoekt figuranten

Voor de grote openluchtproductie Don Quichot in Holland, die deze zomer gespeeld gaat worden op de Maasvlakte in Rotterdam, is de producte op zoek naar figuranten die graag een onvergetelijke ervaring willen beleven!

Het verhaal gaat over Don Quichot die samen met zijn maat Pancho Nederland binnenkomt en daar allerlei verschillende volken met hun eigenaardigheden tegenkomt. Voor die verschillende volken zoet de organisatei mensen die vrijwillig willen figureren. Vooral acteurs/actrices met een speciaal talent worden gevraagd te reageren. Kun je bijvoorbeeld: breakdancen, motorcrossen, vuurspugen, hoelahoopen etc. zet dit in je mail!

Don Quichot in Holland start op 14 juni en loopt tot en met 18 juli. De repetities starten op maandagavond 25 mei en duren twee weken. Als je figurant wilt worden moet je minimaal zes keer kunnen spelen en drie keer kunnen repeteren. Hoe vaker je kunt, des te groter je rol zal zijn!

Voor interesse of meer info, mail voor 25 mei naar [email protected]. Meer informatie over de voorstelling vind je op http://www.donquichot.eu

Lees ook:Win vrijkaarten voor Don Quichot
Lees ook:Gratis helicoptervlucht bij Don Quichot in Holland
Lees ook:Vechten tegen de windmolens
Lees ook:NNT zoekt jonge spelers voor locatievoorstelling
Lees ook:Mini & Maxi naar Nationale Ballet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>