Susan Visser in Lover of Loser

Zanger/acteur Thomas Acda en actrice Susan Visser spelen de volwassen hoofdrollen in de film Lover of Loser. Visser is kapsaloneigenaresse Katja en Acda (Alles is Liefde) speelt haar nieuwe vriend Willem. Dat liet een woordvoerster van de filmmakers dinsdag weten. Visser is de laatste jaren voornamelijk in films en op televisie (Gooische Vrouwen) te zien, maar speelde o.a. bij het RO Theater, Het Zuidelijk Toneel, Theater van het Oosten en Joop van den End Theaterproducties.

De film vertelt het verhaal van de 15-jarige Eva, die problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Hoewel Eva heimelijk verliefd is op Mees, valt ze als een blok voor Ricardo. Hij wint haar met cadeaus voor zich en stelt haar een reisje naar Parijs in het vooruitzicht.

Lover of Loser is de vierde verfilming van een boek van Carry Slee. Eerder verschenen Afblijven (2006), Timboektoe (2007) en Radeloos (2008) al op het witte doek. Maria Peters schrijft voor de nieuwste film wederom het scenario, Dave Schram is net als bij Timboektoe en Radeloos verantwoordelijk voor de regie.
De film draait vanaf oktober in de bioscoop.

Bron: ANP

Lees ook:Filmrol voor Susan Visser
Lees ook:Susan Visser in Tape
Lees ook:Susan Visser opnieuw in ‘Dat Smoel’
Lees ook:Gaite Jansen sluit zich aan bij Toneelgroep Amsterdam
Lees ook:Loes Luca in Gooische Vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>