Nieuwe Blind Date website

Blind Date – nieuwe theatermakers on tour is een serie vernieuwende en verfrissende voorstellingen op het gebied van toneel, dans, mime en beeldend theater. De serie wordt samengesteld door een commissie theaterdeskundigen en wordt georganiseerd door Theater Instituut Nederland. Vanaf 1 april is de nieuwe website van Blind Date – nieuwe theatermakers on tour online! 

De interactieve website voor de (nieuwe) bezoekers van deze toneelserie is geheel opnieuw vormgegeven. Je vindt er informatie, beelden en filmpjes over de theatermakers die dit seizoen met hun voorstelling geselecteerd zijn, maar ook hoogtepunten en informatie uit eerdere seizoenen. Verder is het mogelijk de makers beter te leren kennen door blog’s en de mogelijkheid om hen vragen te stellen. Bezoekers aan de serie kunnen laten weten wat ze van Blind Date vinden door online een enquête in te vullen. Neem een kijkje op www.theaterblinddate.nl

Lees ook:Uitreiking BNG Nieuwe Theatermakers Prijs 2009
Lees ook:Winnaar nieuwe Theatermakers Prijs
Lees ook:Tweede genomineerde BNG Nieuwe Theatermakers Prijs 2009 bekend
Lees ook:Ilay den Boer wint twee prijzen tegelijk
Lees ook:Sanja Mitrovic wint BNG theaterprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>