Omroep C niet in het publieke bestel

Het is Omroep C net niet gelukt om de grens van 50.000 leden te bereiken om toe te kunnen treden tot het publieke bestel. Tot 1 april zijn 46.739 cultuurliefhebbers lid geworden van de nieuwe omroep voor kunst en cultuur. C komt uiteindelijk zo’n 3.200 leden tekort om een licentieaanvraag te kunnen indienen bij de minister van OCW.

Ad ‘s-Gravesande, mede-initiatiefnemer van Omroep C vindt het spijtig, maar blijft vastberaden:”Het was de muis tegen de olifant, maar het was de moeite waard. Nederland verdient een publieke omroep die zijn maatschappelijke functie waarmaakt en inhoud boven marktaandelen stelt. We staan in die opvatting niet alleen. Tienduizenden willen meer en andere programma’s over kunst en cultuur, in het bijzonder op televisie. Daar blijven we de aandacht op vestigen.”

Omroep C slaat nieuwe wegen in om haar doelstelling te realiseren. De leden worden binnenkort over de nieuwe plannen geïnformeerd via de nieuwsbrief en de website.

Lees ook:Jeroen Krabbé werft leden voor Omroep C
Lees ook:Kunstomroep C in zee met Het Gesprek
Lees ook:Nieuwe omroepen bedreiging voor kunst en cultuur op TV
Lees ook:Een week lang TA op tv
Lees ook:John Kraaijkamp sr. in TV-Monument

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>