Zegetocht van Boeing Boeing

De klucht blijft mateloos populair in Nederland. Jon van Eerds zegetocht met het hilarische Boeing Boeing gaat onverminderd voort. De komende periode is de productie nog maar in achttien theaters te bezoeken. De overige twintig voorstellingen zitten bomvol. Toneel.blog.nl bezocht Boeing Boeing in Delft en Ester van Aalst schreef er een recensie over. De laatste voorstelling vindt plaats op 14 april a.s. in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Lees ook:Gezien: Boeing Boeing
Lees ook:Veghelse Toneel Publieksprijs voor Boeing Boeing
Lees ook:Extra voorstellingen De Architect en Blauwe Vrijdag
Lees ook:Tip: Toptoneel in de Meervaart
Lees ook:Druk première weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>