Acteurs ontsnappen tijdens voorstelling

Twee acteurs van het Noord Nederlands Toneel (NNT) zullen tijdens de voorstelling Medea in de Stadsschouwburg in Groningen tijdelijk het theater verlaten. Terwijl de voorstelling nog aan de gang is, gaat het duo naar de Grote Markt om daar een optreden te geven. Na afloop hiervan keren ze terug naar de Stadsschouwburg om hun rol verder te spelen, zo maakte het NNT donderdag bekend.
Op de avonden dat Medea in de schouwburg opgevoerd wordt, vindt er gelijktijdig op de Grote Markt een performance van het NNT plaats. Theatermaker Ko van den Bosch van het NNT maakt hiervoor onder de noemer ‘Medea Buiten’ een installatie waar acteurs, muzikanten en kunstenaars optreden. Daarbij is iedere dag een vuurwerkshow te zien, maar is dus ook een rol weggelegd voor de twee acteurs uit Medea. Als ze na afloop van hun optreden terugkeren naar de Stadsschouwburg, blijkt dat er tijdens hun afwezigheid een noodlottig drama heeft plaatsgevonden.

Medea en Medea Buiten zijn van donderdag 22 tot en met zaterdag 31 januari, met uitzondering van de maandag, iedere dag te zien.

Bron: ANP

Lees ook:Medea in het museum
Lees ook:NNT’s Medea opnieuw te zien
Lees ook:Medea genomineerd voor Publieksprijs
Lees ook:Medea gestaakt na val actrice
Lees ook:Onvoorwaardelijke Liefde; Onvoorwaardelijke Haat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>