That Night Follows Day eenmalig in Leiden

In That Night Follows Day creëert de Britse Tim Etchells voor het gezelschap Victoria Gent een indringende en zeer bijzondere voorstelling met 17 kinderen tussen 8 en 14 jaar oud. Een volwassen publiek kijkt en luistert naar kinderen die spreken over de manier waarop volwassenen hun wereld op hen projecteren. Daarbij worden de systemen van ouderschap, opvoeding, discipline en (ver)zorg(ing) messcherp ontleed en van een grote dosis helderheid en humor voorzien. 

That Night Follows Day maakte internationaal furore en is dit seizoen slechts éénmaal in Nederland te zien. De voorstelling speelt op zaterdag 31 januari 2009 om 20.15 uur in de Leidse Schouwburg. Online kaartverkoop via leidseschouwburg.nl.

Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:Tip: Sale in Schouwburg Leiden
Lees ook:Recordverkoop Meervaart
Lees ook:Dubbelagent in theater
Lees ook:Internationaal Impro Theater Festival van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>