Josine van Dalsum legt rol neer

Het is niet niks wat Josine van Dalsum te verteren heeft gekregen in de afgelopen jaren. Van longkanker naar hersentumoren en in 2003 hoorde ze dat ze nog maar een jaar te leven had. Maar niets was minder waar. Anno 2008 stond Van Dalsum op de planken met de voorstelling Vleugellam. Maar daar is vorige week een einde aan gekomen.

In de Telegraaf lezen we dat Josine niet langer kan spelen na een terugval met Oud en Nieuw. Haar man, regisseur John van de Rest, vertelt aan Wilma Nanninga dat onderzoeken moeten uitwijzen of de eerder overwonnen tumoren weer actief zijn geworden. Vleugellam zou in januari nog in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Foto: Enno Rijpma

Lees ook:Josine van Dalsum koninklijk onderscheiden
Lees ook:Tentoonstelling werk Josine van Dalsum
Lees ook:Josine van Dalsum overlijdt op 61-jarige leeftijd
Lees ook:Acteur Vleugellam bruut beroofd
Lees ook:John Kraaijkamp sr. in TV-Monument

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>