Bram van der Vlugt verliest finale Nieuwsquiz

Acteur Bram van der Vlugt heeft op het nippertje de finale van de Nationale Nieuwsquiz 2008 verloren van Tweede Kamerlid Jeroen Dijsselbloem. De vicevoorzitter van de PVDA moest zich in een spannende finale meten met Van Der Vlugt en Femke Wolthuis (RTL Ontbijtnieuws). 

De veertiende editie van de Nationale Nieuwsquiz werd gespeeld in drie rondes. De eerste twee rondes bestonden uit meerkeuzenvragen, de derde ronde uit open vragen waarbij het aankwam op kennis en snelheid. Alle belangrijke nieuwsonderwerpen van dit jaar kwamen voorbij: het rookverbod, de kredietcrisis, het aftreden van minister Vogelaar, de Olympische overwinningen en het huwelijk van Frans Bauer. Onder de deelnemers bevonden zich onder anderen acteur/cabaretier Viggo Waas en acteur Frank Lammers. Gerdi Verbeet, voorzitter van de Tweede Kamer, vormde de jury.

(ANP)

Lees ook:Cultuur doet mee… met de nieuwsquiz
Lees ook:Sinterklaas is vandaag jarig!
Lees ook:Godot is de beste
Lees ook:Bram van der Vlugt verrast op zijn verjaardag
Lees ook:Extra voorstelling Kopenhagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>