Laatste kans om je op te geven voor Fringe Academy

Het is lastig om een functie in de culturele sector te veroveren. Het Amsterdam Fringe Festival probeert jonge professionals hierbij te helpen met de Fringe Academy. Een in house opleiding waar theorie en praktijk gecombineerd worden. Dus ambieer jij een functie in de PR of misschien toch in de productie? Bekijk de vacatures en geef je op. Wacht niet te lang, want het kan nog tot morgen 26 februari! 

Als je bent aangenomen bij de Fringe Academy dan word je gekoppeld aan een medewerker van Fringe, afhankelijk van de interesses van de academy student. Zo help je én mee met het festival én doe je ervaring op, op een gebied dat je interesseert. Het gaat om inspireren en het kweken en ontwikkelen van talenten, met als doel het verwerven van een betere positie binnen de culturele sector.

Graduation

Als academy student mag je natuurlijk ook voorstellingen tijdens het festival zien. Daarnaast krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en werk je samen met andere culturele organisaties. Na je ‘studie’ is er een heuse graduation ceremonie en is er de mogelijkheid met honours at te studeren. In 2013 voltooiden 8 studenten de Fringe Academy waarvan 2 met honours.

Meer informatie of wil je je opgeven? Kijk hier.

Lees ook:Fringe Academy zoekt nog steeds talent!
Lees ook:Amsterdam Fringe lanceert Academy
Lees ook:Wold Fringe Alliance gelanceerd
Lees ook:‘Kelder’ wint Amsterdam Fringe Award
Lees ook:Kaartverkoop Fringe Festival gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>