Paradetips

In “Geen liefde zonder vrijheid” door Het Volksoperahuis met Jörgen Raymann word je door de prachtige zangeres Izaline Calister meegevoerd naar het zonnige Curaçao en het veel minder zonnige verleden van de slavernij. Nog te zien in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

De voorstelling Radio Exit Live door het Ulrike Quade Compagny laat je schrikken, nadenken en glimlachen. Een oude radio braakt doodsberichten uit. Een man hoort het bericht van zijn eigen moord en kijkt verwondert om zich heen in deze tussenwereld. Bevolkt met handgemaakte levensgrote figuren, acrobatische toeren een prachtige dans. Nog te zien in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

In de tenten scheen de zon al maar buiten is het zonnetje ook verschenen. En later, veel later verschijnt ook nog een prachtige volle maan. Een heerlijke Parade-avond!

Tekst: Ester van Aalst

Meer informatie over de Parade vind je hier.

 Foto: Jochem Jurgens/Bart Sparnaaij

Een impressie van Radio Exit Live:

Lees ook:Parade onderweg naar Amsterdam
Lees ook:Genomineerden wijkjury TF bekend
Lees ook:Kerstagenda: De nieuwe avonturen van Dolfje Weerwolfje
Lees ook:21e Parade kleiner en fijner
Lees ook:BAS is om op te vreten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>