Soft erotische voorstelling wint prijs

Vannacht sloot het festival De Parade, na een tournee in Den Haag en Utrecht, met een feestelijk Gala af in Amsterdam. Tijdens deze avond werd ook de Mus, de prijs voor de meest veelbelovende voorstelling, uitgereikt door Piet Hein Eek. De winnaar is theatergroep MTG Blont met de voorstelling Soft erotische voorstelling over zo’n beetje alles.
In Amsterdam waren 100.000 bezoekers te gast en in totaal hebben 240.000 mensen de Parade dit jaar bezocht. Dat is 18.000 minder dan vorig jaar, toen liet de zon zich wat vaker zien.

De winnaars
De jonge theatermakers Floor van Leeuwen en Bas van Rijnsoever vormen samen MTG Blont en wonnen in 2008 de IT’s Parade Parel. In de Soft erotische voorstelling werd alles gedaan om het publiek te geven wat ze, volgens de makers, willen zien. Om dit te bereiken speelde de band LnSaint mee en werden Tygo Gernandt en Ko van de Bosch ingezet. De prijs voor beste KinderParade voorstelling, het Gouden Ei, ging naar kinderband de Lollies. In deze voorstelling kunnen kinderen meezingen en –dansen. De prinsesjes op de Erwt van Ariadna Rubio Lleo won de prijs voor het beste Parade-maken.

Lees ook:21e Parade kleiner en fijner
Lees ook:Conny Janssen Danst heeft beste Parade-voorstelling
Lees ook:Luxor Theaters winnen Theater van het Jaar Prijs
Lees ook:Parade onderweg naar Amsterdam
Lees ook:Kees Hulst en Maria Kraakman zijn de grote winnaars

1 Reacties // Reageer

One thought on “Soft erotische voorstelling wint prijs

  1. Ladyboys

    Deze show is zeer de moeite waard.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>