Wintertip: De Winterparade

Iedere theaterliefhebber heeft er op zijn minst wel eens van gehoord: De Parade. Heerlijk met een roséetje en een tapasje op een houten bank genieten van het mooie weer. En tussendoor bezoek je de meest bijzondere, intieme theatervoorstellingen. De zon is weg, maar de Parade niet! Tussen 18 en 31 december worden de donkere dagen verdreven met de ware Winterparade.

De Winterparade is een doolhof van theatervoorstellingen in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek. De deuren openen om 17.30 uur en vanaf dat moment kan het publiek zich onderdompelen in een poel van theater en muziek. Maarten van Roozendaal, Dansgroep Krisztina de Châtel, Hendrick-Jan de Stuntman en vele andere artiesten spelen meerdere keren per avond een voorstelling van 10 tot 20 minuten.

Om 22.30 uur begint het Big Ball Bounche Orchestra te spelen, onder leiding van Eddie B. Wahr (NUHR) en Robin Berlijn. Ellen ten Damme en de gezusters Beatrice en Vera van de Poel wisselen elkaar iedere avond af met een gastoptreden. Voor diegenen die nog energie overhebben, zijn er after-party’s in Café IK, Café Correct en boven in de Brandtoren draait de Silent Disco. De Winterparade sluit op 31 december af met een Eindejaarsgala. Al met al hoeft niemand te klagen dat er niets te doen is in de Kerstvakantie!

Meer informatie: www.winterparade.nl

Lees ook:Met de Winterparade aan tafel
Lees ook:Parade onderweg naar Amsterdam
Lees ook:Drukste editie van de Parade in Utrecht ooit
Lees ook:Jack Wouterse als koning Herodes
Lees ook:Heesters (104) triomfeert als keizer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>