Nieuwe marathonvoorstelling De Appel

Casanova affichebeeld.Na de succesvolle theatermarathons Herakles (2012), Tuin van Holland (2010), Odysseus (2007) en Tantalus (2003) gaat zaterdag 14 december Casanova in in het Appeltheater in première. Deze vijfde lange voorstelling is geschreven en geregisseerd door Aus Greidanus sr.

Casanova wordt een ongekend spektakel over geluk, opportunisme, leugen en bedrog.Van de grote zaal wordt een klein Venetië gemaakt inclusief waterkanalen. Hetzelfde team (Aus Greidanus sr. en Jules Terlingen) dat bij de vorige marathons garant stond voor de prachtige teksten, zet momenteel de laatste puntjes op de i van de nieuwe tekst over het leven van Casanova (gespeeld door Aus Greidanus jr.).

Casanova is vanaf 11 december tot 31 mei 2014 te zien in het Appeltheater in Den Haag. De kaarten zijn inclusief diner en dessert.

Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Foto: Leo van Velzen

 

Lees ook:Nieuwe Appelmarathon: Herakles
Lees ook:Laatste theatermarathon voor Aus Greidanus jr.
Lees ook:Laatste regie van Aus Greidanus
Lees ook:Arie de Mol volgt Aus Greidanus sr. op
Lees ook:Venetiaans schouwspel in Casanova

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>