Toneelgroep Amsterdam workshop in Anne Frank Huis

Aanstaande  7 en 8 mei  organiseert het Anne Frank Huis samen met Toneelgroep Amsterdam een bijzonder programma rondom keuzes en dilemma’s in oorlogstijd.

Het programma start met een workshop in het Anne Frank Huis, die bestaat uit een bezoek aan het Achterhuis en een educatieve activiteit aan de hand van het stripboek De Ontdekking. Na afloop van de workshop is er tijd om zelf in het museum rond te lopen. ‘s Avonds wordt de voorstelling Al mijn zonen bezocht. Deze herneming gaat over dilemma’s uit de oorlogstijd en vertelt het verhaal van Joe Keller die rijk werd door malafide praktijken, maar die zijn zakenpartner Steve daarvoor liet opdraaien. Joe’s vrouw weet dat, maar steekt haar kop in het zand. Zij houdt zich staande door haar wanhopige geloof dat haar vermiste zoon uit de oorlog zal terugkeren. Als de zoon van Steve het verraad ontdekt, komt hij verhaal halen bij de Kellers.

Meer informatie vind je hier.

Foto: Roel van Berckelaer

Lees ook:Voorstelling Anne wint Nationale Innovatieprijs
Lees ook:85e geboortedag Anne Frank herdacht
Lees ook:100.000 verkochte tickets voor ANNE
Lees ook:ANNE opnieuw verlengd tot en met april 2015
Lees ook:Nieuwe lesprogramma’s rondom ANNE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>