6 miljoen voor Prins Bernard Cultuurfonds

Het Prins Bernard Cultuurfonds heeft 6 miljoen euro ontvangen van de Lotto. De cheque van ruim 6 miljoen euro werd zondag overhandigd tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. De Lotto draagt ieder jaar de totale opbrengst af aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland. (ANP)

 

Lees ook:Anjeractie weer van start
Lees ook:Boulevard krijgt geld van Prins Bernardfonds
Lees ook:Prinses Máxima reikt Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs uit
Lees ook:Toneelschrijver Bo Tarenskeen krijgt eerste beurs van Cultuurfonds
Lees ook:Daling bijdragen cultuursector

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>