Bloggen in theaterland

Niet alleen de schrijvers van Toneel.blog spreken zich graag uit over het wel en wee in de theaterwereld. Ook enkele professionals in het veld hebben de kracht van het loggen ontdekt.Zo is de directeur van de Theaters Tilburg Leo Pot maar liefst twee maal te vinden in logland. In zijn Theaterblog beschrijft hij de gang van zaken in zijn eigen stad/theater en op zijn Backstageblog gaat hij dieper op zaken in. Onlangs heeft hij gezelschap gekregen van de directeur van het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten.

George Lawson houdt sinds april in zijn eigen blog bij wat hem in het veld bezighoudt. Directeur Rob Weber van Schouwburg Het Park in Hoorn doet het anders. Hij schrijft sinds jaar en dag een wekelijkse column in het Noord-Hollands Dagblad. Verder is het maar stil rondom de theaterprofi’s. Google biedt geen uitkomst en op Pot, zelfs tweemaal, en Lawson na is het ons niet gelukt bloggende of Twitterende theaterhotshots te ontdekken. Jullie wel?

Lees ook:Thibaut Delpeut wordt artistiek leider De Utrechtse Spelen
Lees ook:Toneel.blog zoekt redacteuren
Lees ook:Parade: Charisma George en Eran houdt voorstelling staande
Lees ook:Parade: Doek valt voor ware toneelspelers in Who’s afraid of…The end
Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bloggen in theaterland

  1. Ruud Raaijmakers

    Ook op mijn blog wordt over theatermaken gesproken

      /   Reply  / 
  2. Suzan Auteur

    Mooi! We gaan je volgen Ruud!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>