Win! Kaarten voor Vermoorde Onschuld – Amsterdam

Als een echtpaar de feestgangers van hun 25–jarig huwelijksfeest uitzwaait, verschijnt er een late gast. Zijn zoon is omgekomen bij een auto–ongeluk. Maar was het wel een ongeluk en heeft het echtpaar daar iets mee te maken? Of misschien de gast zelf? Stapje voor stapje wordt duidelijk waar de gast op uit is. Vermoorde onschuld (Unfinished Business) van de Engelsman Derek Benfield is een adembenemende thriller over liefde en ontrouw, jaloezie en wraak. Will van Kralingen, Peter Tuinman en Erik de Vogel staan op het podium.

Toneel.blog mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van 15 mei in Theater de Meervaart in Amsterdam!

Om kans te maken op 2 kaartjes voor Vermoorde Onschuld geeft u antwoord op de volgende vraag:

- Van welke populaire Nederlandse soap kent het grote publiek Erik de Vogel?

Stuur uw antwoord voor 12 mei naar: s[email protected]. Alleen reacties via de mail komen in aanmerking voor de kaartjes. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars krijgen automatisch bericht. De prijs is niet in geld om te zetten.

Lees ook:Erik de Vogel en Liz Snoijnk samen op toneel
Lees ook:Moord op de rode loper
Lees ook:Win vrijkaartjes voor Schateiland
Lees ook:Win! kaarten voor ART – Amsterdam
Lees ook:Gezien: Een vlakke moord

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win! Kaarten voor Vermoorde Onschuld – Amsterdam

  1. Suzan Auteur

    Winnaars zijn: Jos Post uit Amsterdam en Geert-Jan Bergers uit Delft! Zij hebben reeds bericht gehad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>