Welkom!

Na enkele weken hard doorbuffelen, is het dan eindelijk een feit. Toneel.blog.nl zag op 9 december 2008 het levenslicht. Leuk dat je even een kijkje komt nemen bij de nieuwe loot aan de Blogtak. Hopelijk bevalt het je hier en kom je nog eens terug. Namens de redactie kan ik je laten weten dat we ons best doen om zo veel mogelijk leuke, aparte, actuele en bijzondere dingen te publiceren. Heb je tips? Laat die dan horen, we staan open voor alles! Je kunt eventuele opmerkingen, persberichten of vragen mailen naar: [email protected]. Veel leesplezier!

Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten
Lees ook:Toneel.blog in Noord-Hollands Dagblad
Lees ook:Toneel.blog stopt
Lees ook:Win! kaarten voor ART – Amsterdam
Lees ook:Willem Nijholt over het oude en nieuwe Delamar Theater

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Welkom!

 1. Patricia de Ryck

  Ontzettend veel succes!

    /   Reply  / 
 2. Suzan Vermeulen Auteur

  Merci collega!

    /   Reply  / 
 3. Ester van Aalst

  Blog ziet er mooi uit en leest lekker. Binnenkort hulp!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>